Privacyverklaring

Company Support, gevestigd aan Grossdombra 12, 9872 Millstatt Oostenrijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:
Grossdombra 12
9872 Millstatt
Oostenrijk
+31 6 53 58 70 07

Dhr. R. Lambert is de Functionaris Gegevensbescherming van Company Support. Hij is te bereiken via info@slaaplijn.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Company Support verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@slaaplijn.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Company Support verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om met u te kunnen bellen, of met u te kunnen chatten of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Company Support neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen GEEN besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Company Support) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Company Support bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens: 3 maanden. Wel bewaren wij daarna nog persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn. Zo bewaren wij factuurgegegvens 7 jaar omdat de Belastingdienst dit eist.

Delen van persoonsgegevens met derden

Company Support verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u, als u hier schriftelijk toestemming voor heeft verleend, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Company Support blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die site.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Company Support gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Company Support en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@slaaplijn.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Company Support wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Company Support neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@slaaplijn.nl

Schuiven naar boven

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de NoseTubes en om een starterkit te bestellen (normale prijs €37,95 incl. verzending) naar de website van de leverancier

Wil je de NoseTubes met een aantrekkelijke korting van 15% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Kalm verzwaringsdeken eenpersoons (normale prijs €159,- incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Kalm verzwaringsdeken met een aantrekkelijke korting van €15,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Daglichtlamp (normale prijs €64,99 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Daglichtlamp met een aantrekkelijke korting van €5,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Lichttherapie bril (normale prijs €229,- incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Lichttherapie bril met een aantrekkelijke korting van €20,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Luminette Drive (normale prijs €199,- incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Luminette Drive met een aantrekkelijke korting van €20,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de 3M™ blauw licht filter bril (normale prijs €24,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de 3M™ blauw licht filter bril met een aantrekkelijke korting van €5,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Uvex blauw licht filter overzetbril (normale prijs €49,90 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Uvex overzetbril met een aantrekkelijke korting van €10,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Kalm verzwaringsdeken tweepersoons (normale prijs €209,- incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Kalm verzwaringsdeken met een aantrekkelijke korting van €15,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Kalm verzwaringsdeken kind (normale prijs €129,- incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Kalm verzwaringsdeken met een aantrekkelijke korting van €15,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Somnobue SB-1 (normale prijs €27,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je deze bril met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Somnobue SB-3-Plus (normale prijs €49,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je deze bril met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Somnobue SB-J-Plus (normale prijs €34,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je deze bril met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Somnoblue SB-F1 (normale prijs €25,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je deze bril met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over het Boekweitkussen Classic (normale prijs €40,95 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je het kussen met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over het Boekweitkussen Kingsize (normale prijs €45,95 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je het kussen met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over het Milletkussen (normale prijs €50,35 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je het kussen met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Dreamlight (normale prijs €39,95 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Dreamlight met een aantrekkelijke korting van €5,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Dreamsound (normale prijs €39,95 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Dreamsound met een aantrekkelijke korting van €5,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Actiecode

Ga voor meer informatie over de BrellaVio Spijkermat (prijs vanaf €34,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je een BrellaVio spijkermat los of als complete set met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen?  Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Flowee Spijkermat (prijs vanaf €35,-) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je een Flowee Spijkermat en/of Kussen met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Cool Earplugs (normale prijs €9,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Cool Earplugs met een aantrekkelijke korting van 15% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Beurer Anti Snurkband (normale prijs €64,99 incl. verzending) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Beurer Anti Snurkband met een aantrekkelijke korting van €5,- bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Soxs Slaapsokken voor Dames (normale prijs €26,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Slaapsokken voor Dames met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de Soxs Slaapsokken voor Heren (normale prijs €26,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de Slaapsokken voor Heren met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over de ChitoRhino Neusdouche (normale prijs €24,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je de ChitoRhino Neusdouche met een aantrekkelijke korting van 10% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds

Meer Info en Kortingscode

Ga voor meer informatie over Snurk Beddengoed (prijs vanaf €54,95) en om te bestellen naar de website van de leverancier

Wil je Snurk Beddengoed met een aantrekkelijke korting van 20% bestellen? Vraag dan hieronder de kortingscode aan!

This will close in 0 seconds